Tijdens de openingsmaanden van kunstijsbaan "Kardinge" te Groningen is de schaatstrainingsgroep IJsbaan Middelstum actief. Onderstaand informatie over onze schaatstrainingsgroep.

Trainingen:
Begin oktober start op de dinsdagavonden van 18.30 uur tot 19.45 uur de ijstraining op kunstijsbaan "Kardinge" te Groningen.

Clubkleding:
Alle leden ontvangen een trainingsjas met logo en sponsor-uiting, zodat men op de ijsbaan goed herkenbaar is. De verstrekte kleding blijft eigendom van de schaatstrainingsgroep. Tijdens trainingen is het wenselijk deze kleding te dragen.

De trainers:
De training wordt gegeven door Marten van Dijken en Bouke Koning.

Contributie:
De contributie bedraagt € 35,00 per jaar. Daarnaast dient men lid te zijn van de IJsvereniging IJsbaan Middelstum. Voor toegang tot kunstijsbaan "Kardinge" te Groningen worden in clubverband knipkaarten geregeld. De contributie dient bij aanvang van het seizoen te worden voldaan door overmaking op rekeningnummer 342253042 t.n.v. Schaatstraining IJsbaan, p/a. J. Donkerbroek-Danhof, Boerdamsterweg 53a te Middelstum. De toegangskaarten voor kunstijsbaan "Kardinge" dienen bij aanvang van het seizoen contant te worden voldaan bij de kassa van sportcentrum "Kardinge" te Groningen.

Nadere informatie:
Voor meer informatie over de schaatstrainingsgroep IJsbaan Middelstum en opgave kun je terecht bij Niek Grommers, Janny Donkerbroek of Ronald Brons.

 

 

© 2021 www.ijsbaanmiddelstum.nl
Joomla Templates by Joomzilla.com